Webcore INSTANT

En helt ny tjänst från Webcore där du själv snabbt startar webb eller webb med fullskalig nätbutik.

Webcore INSTANT startar du på 5 min.

Välj din grunddesign, ändra själv i administrationen som det passar dig. Du kan t ex enkelt ändra bakgrundsfärg, typografering.

Välj om du vill ha en webbplats med alla webbverktygen du behöver för att vara up-to-date.

Eller välj om du vill ha en webblösning som dessutom har en fullskalig e-handel, klar för att kopplas ihop med DIBS eller Klarna för säkra betallösningar.

Båda valen ger dig givetvis såväl nyhetsbrev, sökmotoroptimeringsverktyg, kopplingar till Googla Analytics samt Google E-commerce för relevant statistik. Vi erbjuder flera betallösningar.

PROVA GRATIS I 30 DAGAR

Webblösningen 2 995 kr/år
E-handel med webblösning 4 995 kronor/år

 

INSTALLERA SJÄLV DIREKT

Vill du ha mer info nu? Kontakta oss direkt. 08-22-15 50, alt hello@webcore.se.

 

 

Kommunicera på flera sätt med dina kunder.

Webcore INSTANT ger dig goda möjligheter att kommunicera med dina målgrupper bl a genom funktioner som avancerad sökmotoroptimering, nyhetsbrev, formulärhantering, tipsa om sidan, utskriftsvänligt format av webbsida till pdf och artikelkommentar.

 

Säkerhet

I tjänsten ingår webbhotell och dagliga backupp-rutiner för att säkra ditt innehåll.

 

Webbaserad manual hittar du på support.webcore.se

 

Jämför våra 4 paket

Få snabb överblick och jämför själv priser och vad du får för pengarna. Läs mer här..

Företag som använder oss för Webb och E-handel

Våra kunder driver allt från små webbplatser, till informationstyngda och avancerade e-handelslösningar. Gemensamt för våra kunder är att de behöver en enkel och flexibel lösning och att de anser att webbkommunikation är en av deras viktigaste kanaler. Läs mer..
Avancerade funktioner

Design

Du har full access till htmlmallar och css. Om du vill ha andra än de som medföljer lägger du till egna eller ber oss om hjälp.
Det är till och med möjligt att skapa unika designer för en eller flera särskilda kategorier (menyval), med hjälp av kategorimallarna.

Nyhetsbrev

Ingår givetvis i båda lösningarna. Skicka hur många nyhetsbrev och utgåvor du vill. Max antal är 10 000 utskick/månad. Du skapar själv enkelt snygga nyhetsbrev med hjälp verktygen.

Sökmotoroptimeringsverktyg för alla dina sidor.

Du sköter själv sökmotoroptimeringen för din webbplats. Du kan ditt innehåll bäst och det är verkligen ingen svår sak när du har ett verktyg som bara är avsett för detta.

Fullständig lista över funktioner ser du här: funktioner.

Säkerhet

I tjänsten ingår webbhotell och dagliga backupp-rutiner för att säkra ditt innehåll.

Manual

Webbaserad manual hittar du på support.webcore.se

Behöver du mer hjälp?

Vi kan hjälpa dig med designarbeten på befintliga lösningar eller unika designer, domännamnshanteringar, rådgivning, workshops. Tveka inte att fråga oss