Webcore Dynamo Premium

Med Webcore Dynamo är det enkelt att bygga och utveckla företagets webbplats, uppdatera webbsidor, driva e-handel, skapa och skicka nyhetsbrev, administrera reklamkampanjer, kommunicera i sociala medier och få nya kunder att hitta till webb-platsen. Välj själv hur du vill göra det, i datorn, mobilen eller läsplattan.

Enkelt att skapa och underhålla hemsida.

Med Webcore Dynamo skapar och underhåller du nya sidor, byter texter, lägger till nya menyval, bilder, filmer och animationer. All uppdatering görs med din webbläsare oavsett om du har PC eller Mac. Det är enkelt att lära sig med manual och grundutbildning av Webcores utbildare* Självfallet underlättar det om du kan redan från början lite om html och css-programmering. Har du kört ett cms tidigare kommer du snabbt komma igång.

 

Utveckla och driv egen säker nätbutik.

E-handelsmodulen i Webcore Dynamo är en stabil och säker lösning som är integrerad med publiceringsverktyget. Vi erbjuder flera betallösningar. Dina kunder kan betala på flera olika sätt:

Faktura som du skickar själv.

KLARNA -faktura.

DIBS Betalkort VISA, Mastercard.

Med DIBS och Klarna som samarbetspartner och leverantörer av betaltjänsterna garanteras säkerheten i affären. Dina kunder kan känna sig trygga när de gör affärer med dig. Allt du behöver för att starta och underhålla en e-handel finns redan från start. Vi hjälper er med avtalen vid start.

    

Kommunicera på flera sätt med dina kunder.

Webcore Dynamo ger dig goda möjligheter att kommunicera med dina målgrupper bl a genom funktioner som avancerad sökmotoroptimering, nyhetsbrev, formulärhantering, tipsa om sidan, utskriftsvänligt format av webbsida till pdf och artikelkommentar.

 

Säkerhet

I tjänsten ingår webbhotell och dagliga backupp-rutiner för att säkra ditt innehåll.

 

Webbaserad manual hittar du på support.webcore.se

Jämför våra 4 paket

Få snabb överblick och jämför själv priser och vad du får för pengarna. Läs mer här..

Företag som använder oss för Webb och E-handel

Våra kunder driver allt från små webbplatser, till informationstyngda och avancerade e-handelslösningar. Gemensamt för våra kunder är att de behöver en enkel och flexibel lösning och att de anser att webbkommunikation är en av deras viktigaste kanaler. Läs mer..