Säker e-handel med våra partners.

För att kontinuerligt kundanpassa, förenkla och utveckla tryggare produkter och tjänster samverkar Webcore Dynamo med utvalda partners.

DIBS Säkra kortbetalningar över Internet

DIBS är Nordens ledande oberoende leverantör av betalningslösningar för handel på Internet. Bolaget grundades 1998 och har lett utvecklingen sedan starten av den kommersiella e-handeln. Genom ett samgående mellan svenska DebiTech AB och danska DIBS A/S bildades DIBS Payment Services AB sommaren 2006.

 

DIBS har utvecklat betaltjänster sedan e-handelsmarknaden startade, och har bred och omfattande erfarenhet att erbjuda kunden en lösning anpassad efter marknadens krav. DIBS Payment Services är ett företag i tillväxt och lösningarna blir konstant vidareutvecklade och förbättrade i takt med kundens önskemål och behov. Säkerhet, trygghet och enkelhet är avgörande för en verksamhet som hanterar betalningar. DIBS är PCI certfierad av VISA/MasterCard och säkerhet.

 

KLARNA Säkra faktureringslösningar över Internet

Klarna grundades 2005 för att skapa en tryggare och enklare handel på nätet. Det gör man genom att låta konsumenten få varan först och betala sen, samtidigt som Klarna tar kredit- och bedrägeririsken åt anslutna e-butiker. Målet är att säljare och köpare världen över ska kunna handla med varandra – helt friktionsfritt. Klarna är etablerade i sex europeiska länder. Klarna gör världen betalbar.

 

Trygga moderna internetlösningar.

GleSYS är en stabil och trovärdig partner till din webbsatsning och hjälper dig oavsett om du behöver en virtuell server eller en geografisk klustrad miljö för hög tillgänglighet och prestanda. GleSYS startades redan 1999. Under mer än 10 år har de levererat internetlösningar över hela Sverige och till övriga världen. Sedan hösten 2000 driver man eget datacenter i Falkenberg, och sedan ett par år tillbaka finns de även i Stockholm.

 

GleSYS driver sitt eget datacenter i Falkenberg och är inhyrda i datacenter i Stockholm, New York och Amsterdam.

 

”Vårt nät är kopplat till internet via BGP över flera olika förbindelser för att uppnå hög tillgänglighet. Vi använder oss primärt av nätverksutrustning från Cisco.I vårt SAN använder vi oss främst av delar från Brocade och Qlogic. Vårt SAN är 100% redundant med switchar och kontrollerar. Detta för bästa upptid och prestanda. Vi strävar efter att bygga alla våra tjänster med virtualisering. I och med det kan vi lätt åtgärda trasig hårdvara och skala upp kapaciteten vid behov.”